zondag 6 juli 2014

Nog Meer Sneak Peeks

Gisteravond had ik het nog met Bep Welters over het verdwijnen van de CHA. Zo ontzettend jammer!! Het was tenslotte twee keer per jaar iets om echt naar uit te kijken. 

Nu vind ik nieuwe spullen sowieso hartstikke leuk maar als de CHA er aan kwam was er zo ontzettend veel om naar uit te kijken!!

Vandaag combineer ik wat papierlijnen. 

Als allereerst Carta Bella:

Hier wordt ik helemaal blij van!!! Moments & Memories. Niet alleen leuk scrapmateriaal maar zeker ook hartstikke leuk voor een miniboekje!! Helaas heb ik er nog geen voorbeeld van kunnen vinden. 

Halloween papier is niet echt mijn ding. Misschien omdat we daar in Nederland nog niet zo heel veel mee doen. Toch zijn sommige vellen natuurlijk heel leuk voor foto's die je bijvoorbeeld gisteravond gemaakt hebt tijdens de voetbalwedstrijd die Nederland gewonnen heeft!!


Zoals je waarschijnlijk meteen kunt zien is dit Project Life materiaal maar zeker ook heel goed te gebruiken voor LO's. Eerst besteedde ik er niet veel aandacht aan maar omdat ik de PL stijl in mijn scrapalbums wil gaan gebruiken én ook tijdens mijn crops, wil ik het toch ook laten zien. Leuke kleuren, leuke printjes, leuke teksten!

Hout fineer is helemaal hip op dit moment als embellishments in het scrapbooken!! Het ziet er zeker leuk uit en volgens mij kun je het ook kleuren met o.a. verf. 

Deze ontzettend leuke stempeltjes staan hoog op mijn verlanglijstje hoor!! Zo goed te gebruiken in je Mixed Media projectjes!!! Dat zie ik echt helemaal zitten!!


Oooooooooo, wat een leuke papiertjes weer!!! Zo fris en vrolijk!!!

Dit zijn wel hele  leuke masks/stencils!!! Ook weer heel goed te gebruiken voor Mixed Media projectjes!!

Ik geloof dat ik wel heel hard moet sparen zeg!!

Dit was het weer voor vandaag!

Fijne zondag allemaal,

MarianneTravelers Notebook

Ja, het is weer een hele tijd geleden dat ik hier heb geplaatst maar dat wil niet zeggen dat ik verder niets gedaan heb.  Eigenlijk ben...