De Uitdaging

Corinne en ik hebben al een behoorlijke tijd elke maand een scrapuitdaging. Om de beurt verzinnen we een leuk iets om die maand mee te scrappen. Dat kan een foto zijn maar ook een thema of papier. We zijn er al een tijdje geleden mee begonnen maar door allerlei drukke bezigheden waren we er even mee gestopt. In februari 2012 zijn we weer begonnen.

Charlotte durfde voor de maand april nog geen thema te bedenken dus mocht Corinne weer. Zij koos voor "Cardstock Only".

Vanaf maart 2012 doet een andere collega, Charlotte, ook mee.Charlotte is een beginnende scrapper, dus we zijn "voorzichtig" begonnen.

Ik was aan de beurt om iets te verzinnen en ik had dus voor een sketch gekozen.

Dit is het resultaat van Charlotte:

Dit is het resultaat van Corinne:

Dit is het resultaat van mijn LO:
Ik maak weer van de gelegenheid gebruik om een dubbele LO te maken voor het scrapboek van Milo.

Corinne mocht het thema van februari 2012 verzinnen: Winter. Hieronder vind je de resultaten.
De LO van Corinne:Hieronder het resultaat van mijn LO:
Robin en Eline hadden, bij de eerste sneeuwval van dit jaar, Milo op de slee gezet en hij vond het helemaal geweldig!! Aan de rode wangetjes kun je zien dat hij het ook wel erg koud had.
Achter hem liepen ook mensen in de sneeuw, en omdat hij heel nieuwsgierig van aard is, ging hij achterover hangen om naar die mensen te kijken. Dat ondersteboven hangen vond hij wel zo leuk dat hij dat steeds weer deed als hij overeind gezet werd. Ach, kinderlijke logica.........
Ik heb witte vellen cardstock gebruikt als ondergrond. Van verschillende merken stanzen heb ik sneeuwvlokken gestanst, om te gebruiken als mal. De diecuts heb ik overal aan de bovenkant neergelegd en daarna met Glimmermist van Tattered Angels bespoten. Het resultaat was hartstikke leuk!!
Om meer diepte in de achtergrond te krijgen, heb ik daarna al mijn sneeuwvlok stempels opgezocht, dat waren er meer dan ik had durven hopen, en heb ik met verschillende kleuren blauw maar ook zilver gestempeld. Het leuke was eigenlijk wel dat Corinne en ik, zonder dat wij het van elkaar wisten, dezelfde scrappapiertjes hebben gebruikt!
Januari 2011. Corinne mocht de eerste uitdaging van het nieuwe jaar verzinnen. Dat werd deze foto met een prachtige bruidsjurk in een ontzettend moeilijke kleur.

Van wanneer deze uitdaging is weet ik niet meer. Ik zal het eens navragen bij Corinne. Het was de beurt aan Corinne en zij had deze foto aangeleverd.

Februari 2008??
De tweede uitdaging kwam van mij. Corinne had ooit eens gezegd dat ze de Paintebles van Prima Marketing maar niets vond. Dus.................. Mijn uitdaging was: gebruik Paintebles van Prima Marketing. De foto had ik ook aangeleverd.

Januari 2008??
Dit is de allereerste uitdaging. Corinne heeft de foto geleverd. Daar moesten we dus allebei een LO mee maken. Dit is mijn resultaat.

Travelers Notebook

Ja, het is weer een hele tijd geleden dat ik hier heb geplaatst maar dat wil niet zeggen dat ik verder niets gedaan heb.  Eigenlijk ben...