zondag 31 mei 2009

Er is nog meer

Ja, inderdaad, er is nog meer maar dat moet nog ingescand worden. Je kent het misschien wel. In het begin is het allemaal nieuw maar op een gegeven moment gaat het nieuwe eraf. Dan bewaar je wel de tijdschriften maar je bent niet meer zo snel met inscannen. Ik zal de tijdschriften opzoeken en de artikelen inscannen om hier te laten zien. Dus............................. Nog even geduld.

Marianne

De Hoogvlieger

En ja hoor, ook op het werk ( Hoogvliet supermarkten) kregen ze er lucht van. Een directe collega van mij scrapte ook en we mochten een stukje maken voor het bedrijfsblad. Daarvoor hebben we wat collega's uit de winkel gezocht die ook scrapten. Op een hele gezellige woensdagochtend (was het geloof ik) kwamen we bij elkaar om foto's te maken, te scrappen en een stukje te schrijven voor het bedrijfsblad. Er zijn nu nog collega's, terwijl het toch wel ruim twee jaar geleden is, die weten wat onze hobby is!! Wel leuk natuurlijk!!Marianne

Scrapfun nr. 2

Ook in Scrapfun nr. 2 stond een LO van mij. Weer in opdracht van een groothandel maakte ik een LO met door hun uitgekozen spullen. En dat hoeven niet altijd spullen te zijn die je zelf zou uitkiezen. Dat is het allermoeilijkst. Want deze spullen waren niet mijn ding!


Marianne

Scrapfun nr. 1

Toen kwam er een nieuw scrapblad uit. De Scrapfun. Het werd uitgegeven in Nederland en Frankrijk. Ik mocht in het allereerste exemplaar twee LO's plaatsen!! Spannend, want eigenlijk was scrappen niet mijn ding!


Marianne

Creatief met Kaarten

Door een groothandel werd ik gevraagd om scrapkerstkaarten te maken met spullen uit hun assortiment. Een hele uitdaging om te doen in juli!!! Mijn hoofd staat dan normaal gesproken niet naar kerstkaarten en waar haal je in juli de allernieuwste kerst scrapvellen vandaan?? Leuk genoeg had ook de groothandel ze nog niet ontvangen!! Maar goed, ik heb ze gemaakt en ook deze kaarten werden met veel enthousiasme ontvangen! De kaarten werden geplaatst in de kersteditie van "Creatief met Kaarten".


Marianne

Mijn Creative Hobby

Mijn allereerste publicatie was in de Creative Hobby. Ik had geboortekaartjes gemaakt en Bep van Croptime vond ze zo ontzettend leuk dat zij ze aan iemand van een tijdschrift heeft laten zien. Ook deze dame was enthousiast en zo kwamen mijn eerste kaartjes in een tijdschrift. Het was voor mij eerst zien, dan geloven. Dus ik met mijn man naar de supermarkt en kijken of mijn artikel er inderdaad in stond. En ja hoor!! Ik had iedereen in de supermarkt wel willen aanhouden om het te laten zien! Helemaal geweldig!!


Marianne

Veelzijdig

De laatste tijd helaas niet meer maar ik heb regelmatig voorbeelden mogen maken voor hobbytijdschriften zoals de "Creatief met Kaarten". Ik zal vandaag op het blog deze publicaties plaatsen. Ik wil natuurlijk ook graag laten zien wat ik allemaal heb gedaan.

Marianne

Shame on me!!

Tja, ik kan wel met allerlei redenen aankomen waarom ik de afgelopen twee weken niets gepost heb maar het feit blijft dat het stil was op mijn blog. Ik heb het gewoon druk gehad. Niets meer en niets minder.
De workshop Scrapkaarten maken was erg gezellig, ondanks dat (of misschien wel juist daarom) er maar twee cursisten waren. Het kwam eigenlijk wel goed uit want de stagiere van Croptime, Sahar, had een eindexamenopdracht die zij uitvoerde tijdens de workshop. Wat ons betreft is zij geslaagd!! Jammer, want dat betekent dat zij niet meer stage kan lopen bij Croptime.
De avond was verder wel erg geslaagd want er waren drie dames, waarvan twee cursisten van de workshop, die zich wilden opgeven voor de workshop Verjaardagskalender. Meteen een datum geprikt!! Zaterdag 11 juli wordt deze workshop dus gegeven. Alle informatie is te vinden op de site van Croptime.
Maar eerst op naar de volgende workshop en dat is het Transparante boekje of het Prima boekje. Voor het transparante boekje gebruiken we verschillende soorten transparanten en designvellen die je zelf mag uitzoeken zodat het helemaal jouw boekje wordt. Voor het Prima boekje gebruiken we paintebles van Prima Marketing (clear en white paintebles) en ook designpapier wat je zelf mag uitzoeken. Ik zoek dan allerlei embellishments erbij om het een prachtig geheel te maken.

Ook ga ik (waarschijnlijk) twee workshops toevoegen. Het zijn wel vakantiemaanden maar er komen zulke leuke nieuwe stempels en ook nieuwe stanzen e.d. aan van Cuttlebug dat ik ze gewoon moet gebruiken voor workshops! Alle informatie kun je vinden op de site van Croptime, zodra de datums vastgelegd zijn.
Nou, dat was weer een heel verhaal!! Maar dat kon ook niet anders met twee weken niet bloggen!!

Fijn weekend verder,

Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...