zaterdag 11 augustus 2012

Ik ga het ook doen!

De afgelopen maanden (vanaf april) heb ik helemaal niets gedaan aan kaarten maken, scrapbooken, haken of wat dan ook. Ik had een creative dip!

In die tijd heb ik wel veel rondgekeken op internet om te kijken of de "mood" kon terugkomen door allerlei ideeen op te doen. En.........................

Het begint weer te kriebelen.
Ik ben begonnen met Mixed Media canvasjes en heb 2 LO's gemaakt voor de uitdaging (met Corinne en Charlotte).
Gisteren heb ik een hele dag geknutseld, en ook wel heerlijk in de tuin gezeten met een kopje koffie of een lekkere salade, met mijn vriendinnetje Sacha.
Zij wilde dolgraag een Ranger-canvas maken en daar heb ik haar bij geholpen.

Wat ik veel tegenkwam op internet was "Project Life".  Eerst dacht ik, daaaaaag, ik heb nog twee Smashbooks met accecoires liggen waar ik nog nooit iets mee gedaan heb, (Ik ga ze trouwens gebruiken voor weekendjes weg) dus daar begin ik niet aan.
Toch ben ik om. Ik heb een mooi album gekocht, pageprotectors en papieren.Ik wil een mandje maken (heb ik ook gezien op een blog) waarin ik alle kaartjes en papieren wil bewaren, zodat ik meteen aan de slag kan. Ik ben al aan het kijken naar een fotoprintertje. Ik heb er dus echt zin in!!
Wie heeft trouwens ervaring met de Canon Selphy?

Welke heb je? Hoe bevalt hij? Hoe lang doe je met de cartridges en wat kosten die?
Ik ben erg benieuwd want ik heb totaal geen verstand hier van. Ik zou het erg fijn vinden als jullie je ervaringen zouden willen mailen naar mij: scrappyfingers@gmail.com

Ik ben echt van plan om het vol te houden, al is het maar met foto's van wat ik eet (ook heel belangrijk als je moet afvallen) of van mijn werk.
Ik ben dan ook allerlei blogs aan het zoeken om te bekijken wat zij allemaal in hun Project Life laten zien. Ik moet zeggen dat ik al wat ideetjes heb opgedaan hoor.

Het zou vandaag een mooie dag worden, dus............
Een hele zonnige, fijne dag!!
Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...