dinsdag 21 juni 2011

Pipoos Rijswijk

We zijn net terug van een ritje naar winkelcentrum Den Boogaard in Rijswijk. Ik wil graag een nieuwe laptop en de Mediamarkt is daar behoorlijk wat groter dan bij ons in Alphen. Als ik in Rijswijk ben moet ik natuurlijk ook altijd nog even de Pipoos binnen. Dit keer was het heel gericht hoor, ik had een nieuw Pergamanoschaartje nodig. Nee, ik doe niet aan Pergamano maar het schaartje is ontzettend scherp met een heerlijk dun puntje. Dat vind ik veel fijner knippen dan wat voor schaartje dan ook.

Jammer genoeg hadden ze hem niet meer, maar niet getreurd, er was zat in de winkel om te bekijken. En natuurlijk ook om mee te nemen. Uiteindelijk ben ik met onderstaande thuisgekomen.

Een boekje van onder andere Marjan van de Wiel met Snoesjes-kaarten, een blokje met stempelkarton van Papicolor. Dit om uit te proberen. Een pakje met stempelkarton van La Blanche, ook om uit te proberen. Een stempl van Nellie Snellen, een blokje papier van First Edition en twee pakjes vlinderstickers van Hobby & Crafting fun.

Ik moet toegeven dat er nog veel meer leuke dingen waren maar ik ga morgen nog naar Paper & Pictures dus ik moest me een beetje inhouden.

Ik denk dat ik maar aan de kaartenmaak ga met het nieuwe papier. Ik neigde naar het blokje met roze kleurtjes maar ik heb eens iets genomen wat ik niet zo vaak koop, groen en oranje. Ik moet zeggen dat het er vreselijk aantrekkelijk uit ziet.Tot snel,
Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...