zaterdag 22 oktober 2011

Nieuwe kerst Magnolia's

Jaaaaaaaaaaaaaa, ik heb ze vanmiddag ontvangen. De nieuwe kerst Magnolia's!!

     
Ik ben er zo ontzettend blij mee!! Ze zijn echt geweldig!!

Jullie snappen wat ik morgen ga doen??

Fijne avond,
Marianne

Nog een kerstkaartje

Hallo allemaal, wat een heerlijk weertje is het weer buiten. Als ik zo, vanuit mijn hobbykamer, naar buiten de tuin in kijk krijg ik helemaal zin om productief te zijn!!
Ik heb nog wat kerstkaartjes gemaakt. Hier is in elk geval nummer 1.
Het is een kerststempel van Nellie Snellen, Dawn. Ik heb hem ingekleurd met Copic Markers en hier en daar wat Stickles van Ranger.
Ik weet niet meer waar ik de roosjes vandaan heb. Ik heb er een aantal gekocht tijdens de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen en ik heb de nieuwe roosjes van Marianne Design. De roosjes bewaar ik in een vakkendoos, op kleur, dus dat gaat helemaal door elkaar. De blaadjes zijn in elk geval gestanst met Creatables van Marianne Design, LR0156. Ik heb ze van twee kleuren groen cardstock gemaakt en daarna de randjes bewerkt met Distress inkt. Het besje heb ik gekocht bij Hobby World Croptime.
Het papier is uit een papierblok van Eline's Winterhuis. Zo schattig, dat papier met die paddestoeltjes!! De randen zijn geponst met een pons van Fiskars. De doily is van wit cardstock gestanst met een Creatable van Marianne Design, LR 0169. De randen heb ik ook weer bewerkt met Distress inkt.

Ik vind hem zelf hartstikke schattig, sorry :). Wat vinden jullie van dit kaartje??

Fijn weekend!
Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...