maandag 7 januari 2013

Nieuwe Sneak Peek Tim Holtz

O jee, dat gaat weer slecht voor de portemonnee worden!! Je snapt dat ook deze paints aan mijn verzameling gaan worden toegevoegd!!


En hartstikke leuk om te kunnen toevoegen aan de Ranger workshops!
Ik kan niet wachten tot ze te koop zijn en ik ze kan gebruiken.

Tot de volgende sneak peek,
MarianneEnquete

Dit jaar gaan Bep Welters en ik een Kerstkaartenmaakdag organiseren. De exacte datum weten we nog niet want wij hebben een paar vragen voor jou. Daarom de enquete aan de rechterkant van dit blog.
Wanneer begin jij met het maken van je kerstkaarten? Voor de zomervakantie zodat je zeker weet dat je ze allemaal af hebt? Of na de zomervakantie omdat je er dan meer zin in hebt? Welke materialen en technieken ga je dan gebruiken?
Zodra wij een idee hebben wanneer jullie zin krijgen in kerstkaarten, zullen we een datum bekend maken.

We gaan dan een gezellige Kerstkaartenmaakdag organiseren waarbij je twee kerstkaarten kunt maken met verschillende materialen en twee verschillende technieken.

Dat kan van alles zijn. Er is zo veel om uit te kiezen. We houden jullie in elk geval op de hoogte op onze blogs en op Google+. Kom dus regelmatig kijken.

Fijne dag!
Marianne
 

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...