woensdag 6 juli 2011

De eerst Summer CHA 2011 sneak peek van Tim Holtz

Tim Holtz heeft de eerste nieuwe produkten voor de CHA onthult. Kijk op zijn blog.Wat ik echt geweldig vind zijn deze charms:

Helemaal geweldig!!! Die zie ik mezelf wel gebruiken!!


Fijne avond,

Marianne

Nog meer sneak peek van DCWV

Of het nu paperstacks zijn die binnenkort gaan uitkomen of dat het sneak peeks zijn van wat ze gaan presenteren op de Summer CHA 2011, is mij niet helemaal duidelijk. Ze staan in de lijst van CHA sneak peeks maar ik weet dat bijvoorbeel Lemon Flower al in Amerika te koop is. Maar goed, het zijn nieuwe collecties en ze zijn weer prachtig. Al hebben sommige meer mijn voorkeur dan anderen, maar is dat niet bij iedereen zo??
Daar gaan we:

Tatterd Time, ook weer zo'n papierlijn dat ik meteen gebruikt zie worden!! Prachtig!! Hoe vintage wil je het hebben??


Be Mine, prachtige zoete kleuren en mooie printjes. Dan ben ik altijd weer benieuwd hoe glitter en glammer de papieren weer zijn. Daar is DCWV erg goed in!!


Lady Couture, niet echt mijn ding. Vooral die luipaardprint niet!!! Maar goed, er zijn natuurlijk LO's of projectjes waar het erg goed bij past.

The Tradewinds Stack. Heerlijk maritiem. Dus heb jij een vaarvakantie? Dan kun je dit stack zeker gebruiken!!


Lemon Flower, had ik al ergens op een blog in een projectje gezien en ik was meteen verliefd. Wat een heerlijk frisse kleuren en prachtige printjes.

The Performance Stack, ik kan er niet veel van zien maar ik kan me zo voorstellen dat er veel warme kleuren en een soort fluweel in verwerkt is. Dat zou mij in elk geval niets verbazen.


Mademoiselle, is ook niet echt mijn ding maar net als bij de Couture stack zijn er natuurlijk dingen waar je het goed bij kan gebruiken.

Royal Garden. Ik moest meteen aan de tuin van Paleis Het Loo denken met die pauwen die daar rond lopen. Ik hoop dat de kleuren en de glammer van het papier ook echt het koninklijke van de pauw benaderen.


'Tis the Season. Ik kan het niet helemaal goed zien maar zo op het eerste gezicht ziet het er aantrekkelijk uit om te gebruiken bij kerstkaartjes. Het zijn niet helemaal de kleuren die ik dit jaar voor mijn kerstkaartjes in gedachten had. Daarvoor moet ik denk ik nog even verder zoeken. Maar je weet het nooit. Als ik een paperpad van 6x6 zie liggen, kan ik hem waarschijnlijk toch niet weerstaan!!

Midnight Spell, hele mooie combinatie dat zwart/ oranje/ groen!! Ik ben zelf geen Halloween-mens dus.........................

Al met al weer hele mooie papiertjes in het vooruitzicht van DCWV.


Ik ben erg benieuwd wat jullie favoriete lijn is!! Laat het me even weten in een berichtje hier onder.


Fijne dag verder,

Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...