donderdag 11 juni 2009

Nog wat voorbeeldfoto's van de workshop Transparant boekje of Prima boekje

Zoals beloofd nog wat voorbeeldfoto's van het boekje dat je kunt maken tijdens de workshop Transparant boekje of Prima boekje van zaterdag 27 juni.


Dit is de voorkant van het Transparant boekje. Hier kun je goed een painteble sheet van Prima Marketing zien.

Dit is ook de voorkant van het Transparant boekje. Hier kun je goed zien dat we ook veel van de transparante sheets laten zien en niet alles dichtplakken met papier.

Dit is een doorkijkje van een van de transparante paintebles van Prima Marketing die we gaan gebruiken in het Prima boekje.

De workshop is zaterdag 27 juni van 10.00-16.30 uur en kost €39.50, incl. een eenvoudige lunch. Je kunt je hier opgeven voor een van de twee workshops.

Marianne

Heel gezellig!!

Ik ben vandaag bij Astrid op visite in Rijnsburg. We zitten nu aan de koffie en daarna gaan we stempelen en inkleuren met Derwent Colorsoftpotloden. Het is wel eens leuk even helemaal niets te moeten en lekker alleen maar aan de freubel te zijn. Ik zal later vertellen hoe het verder was.

Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...