maandag 20 augustus 2012

Een zootje/ A mess

Vanaf vandaag ga ik proberen ook in het Engels een post te plaatsen. Engels is niet mijn sterkste kant maar ik ga het gewoon doen. Ik zie dat er regelmatig bezoekers op mijn blog zijn geweest die niet uit Nederland komen. Op deze manier kunnen ze ook nog lezen wat ik schrijf.
Ik had al eerder geschreven dat ik vanaf april niets gedaan had aan de hobby en dat ik wel een dag heb gefreubeld met een vriendin aan een Ranger-canvas. Dat heeft er in elk geval voor gezorgd dat het weer begint te kriebelen.
Ik zie op verschillende blogs WOMWW (What's on my workdesk wednesday). Daar hoef ik nu niet aan te beginnen want je ziet door de spullen de tafel niet meer.
Vier a vijf maanden alleen in de hobbykamer komen om iets te pakken (na lang zoeken) of even snel iets kwijt te zijn heeft geresulteerd in de volgende rommel:
From now on I will try to post in English also. I noticed that there are regular visitors who are not from the Netherlands. I'm not that good in English but I will just do it so they can also read my blog.
I've written bevore that I had a creative dip and I had not do anything scrapbooking. A short time ago a friend of mine wanted to make a Ranger-canvas and so I helped her. That made me want to do more.
There are several blogs where you can see what is on a workdesk (WOMWW). What they are working on. I don't have to do that because you can't even see my workdesk.
Dit is mijn werktafel, die nu niet meer te zien is. Ik zal eerst de boel moeten leeghalen voordat ik overal bij kan om de spullen weg te ruimen.
This is my workdesk which you can't see anymore.
Er staan ook nogal wat spullen op de grond, naast de kasten en onder de tafel. Echt een rommeltje.
There are even things on the ground, under the table and next to the bookcase.

Omdat ik ook wil beginnen met de voorbereidingen van Project Life en ja ik wil ook nog kerstkaarten maken, zal ik de komende tijd beetje bij beetje alles op- en weg ruimen.
Because I wishes to prepare for Project Life and I want to make Christmascards, I'll  have to clean this mess little by little.

Ik zit nu nog heerlijk in de tuin maar je voelt het wel afkoelen (het is ook nooit goed).
I'm still sitting in the garden and it's getting coler (it is never good).

Fijne avond,
Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...