vrijdag 24 juni 2011

Nieuwe workshop Receptenbox

Ik loop al een tijdje rond met het idee voor een workshop. Een receptenbox met receptenkaarten en tabbladen. Gisteren heb ik, na veel rekenwerk i.v.m. de afmetingen, een begin gemaakt met een voorbeeld voor deze workshop. Ik moet zeggen dat het wel erg leuk was om dat idee onder mijn handen te zien groeien.

Ik heb voor de box papier gebruikt van DCWV uit de lijn Street Lace. Er moet nog hang en sluitwerk besteld worden maar hij wordt wel erg leuk.
De bedoeling is om met tenminte 10 dames aan deze workshop te beginnen. Iedereen brengt dan ook een recept mee zodat we aan het eind van de workshop niet alleen een box hebben maar ook 11 recepten (ik doe zelf natuurlijk ook mee!!).

Ik heb voor deze workshop vellen van Street Lace en Black Current waar iedere cursist zelf haar/zijn eigen kleur uit kan kiezen.Wanneer deze workshop precies is of wat hij gaat kosten weet ik nog niet maar ik zal het zeker hier melden zodra ik meer info heb.
In de receptenbox passen eventueel ook de receptenkaarten van AH.

Marianne

Nellie Snellen kaartje

Nellie Snellen heeft weer vier schattige stempeltjes uitgebracht. Een ervan is Frog on Flower. Deze vond ik zo ontzettend cute.

Het papier is van Fancy Pantsdesign, Beach Babe. Het witte doilie-achtige gedeelte is gemaakt met een stans van Marianne Design, de stempel is van Nellie Snellen en die heb ik ingekleurd met Copic Markers.


Ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden!!
Marianne

Sneak peek CHA Echo Park

Van mijn favoriete papierlijn, Echo Park, heb ik een sneakje gevonden en een lijn die volgende maand al uit gaat komen.
De sneak van de Summer CHA 2011 is een Halloweenlijn. Niet echt iets dat wij hier in Nederland heel veel doen maar zo te zien zijn het weer hele leuke printjes en oranje is natuurlijk ook altijd te gebruiken voor voetbal-pagina's en zo.

Onderstaande lijn, Victoria Garden, komt volgende maand al uit. Of het dan ook meteen in de Nederlandse winkels ligt, durf ik niet te zeggen.
Dit is weer echt helemaal mijn ding. Roze kleurtjes en schattige printjes. Heel leuk om kaarten te maken en de blauwige pagina's misschien wel om LO's van onze kleinzoon mee te maken.
Ja hoor, Marianne is weer helemaal happy.

Fijne dag!
Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...