vrijdag 12 juni 2009

Nog nooit geweest in Alphen aan den Rijn

We gaan iets doen wat we nog nooit gedaan hebben bij Croptime!! Zet alvast de datum in je agenda. Vrijdag 30 oktober vind er een "Kerstkaartencrop" plaats. Wat betekend dat?? Die vrijdag van 13.00-16.00 uur kun je kerstkaarten komen maken onder begeleiding van Astrid en van mij. Wij leren je techniekjes waarmee jouw kerstkaarten dit jaar helemaal eruit springen!! We zullen zo snel mogelijk voorbeelden op de website en het weblog van Croptime zetten en een inschrijfformulier. Inschrijven is noodzakelijk als je zeker wilt zijn van een plekje. Als de animo groot is willen we het die vrijdag uitbreiden naar de vrijdagavond van 19.00-22.00 uur.

Marianne

Er ligt weer iets te sudderen

Er ligt weer iets te sudderen op mijn werktafel. De dochter van een collega van mij had een zoontje gekregen en Georgien, de collega, had foto's gemaild. Natuurlijk!! Ze was zo ontzettend trots!! Na één blik op de foto's wist ik dat ik ze MOEST scrappen!!! Spullen bij elkaar zoeken, en........................ Dit is het voorlopige resultaat.


Werkstukjes liggen bij mij altijd een tijdje op mijn werktafel zodat ik nog een beetje kan schuiven en veranderen voordat ik het definitief vastplak. Natuurlijk laat ik ook het eindresultaat zien!!

Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...