maandag 9 januari 2012

Sneak Peek Prima Marketing Winter CHA 2012

Ga maar eens goed zitten voor deze Sneak Peek!! Dit wordt een heel lang bericht met plaatjes van de prachtige nieuwe spullen van Prima Marketing.
Allereerst de nieuwe lijn Singbird Collection.


Prachtige kleuren, heel vintage voor mooie LO's of miniboekjes!!
De volgende lijn heeft mooie zomerse kleuren: Sun Kiss Collection:


Echt weer heel leuke spulletjes die weer prachtig bij elkaar passen. Zoals je kunt lezen zijn de canvas figuurtjes te bewerken met mists. De witte bloemen natuurlijk ook, dat is zo ontzettend leuk om te doen.

Een wat stoerdere lijn, vind ik tenminste, is de Nature Garden Collection.

Dit voorbeeld is toch heel romantisch!! Je kunt dus toch echt alle kanten uit met deze papierlijn.  De kralen zijn echt prachtig!! Ik zie ze al aan een lint hangen dat een miniboekje sluit of zo.

De Meadow Lark Collection is echt cute!!!

Die kleuren en die printjes, helemaal geweldig!! Het laatste plaatje zijn vilten bloemen. Ook heel leuk maar ik vind ze weer wat minder geschikt voor het maken van LO's omdat het dan zo dik wordt.
De volgende lijn is de Almanac Collection.

Zelf vind ik het een mindere kleurencombinatie, beetje somber. Als je de link volgt naar de website staan er ook suggesties waar je het voor kunt gebruiken. Heel handig!!
De tot nu toe een na laatse collectie is de En Francais Collection.
Mooi papier, toch??? Uiteraard heel geschikt voor een LO of miniboekje als je inderdaad naar Parijs of Frankrijk geweest bent of "gewoon" voor een leuk reisverslag.

Ze hebben ook een echte kinderlijn: Yuki Collection.

Meestal zijn kinderlijnen niet aan mij besteed, ook niet sinds we een kleinzoon hebben!! Maar als ik de voorbeelden zie, vind ik het toch wel heel erg mooi wat ze er mee hebben gemaakt!


Ik hoop dat ik een van deze mooie lijnen mag gaan gebruiken voor een mooie LO of een leuk miniboekje. Wie weet??!!

Fijne avond!
Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...