donderdag 23 juni 2011

Leuke winkel in Putten

Gisteren zijn we naar Putten, op de Veluwe, geweest. Mijn man en ik zijn dol op de Veluwe en gaan daar ook zeer regelmatig naar toe.
Al surfend over het internet kwam ik op de site van Gerda's Hobbyshop. Leuke spulletjes!! Dus even kijken waar die nou precies zit. Ik heb tenslotte vakantie en zodoende meer tijd om eens andere winkels te bezoeken. Putten!!!! Dat heb ik echt nooit geweten!!! Dus............................
Wij een dagje naar Putten en Harderwijk. De straat van de winkel hadden we al snel gevonden. Het bleek een nieuw stuk te zijn waar we echt nog nooit geweest waren. Al zoekend liepen we door de straat en.... de winkel zomaar voorbij. Die viel niet echt op. Misschien dat dat nog gaat komen want ze zijn tenslotte nog maar net verhuisd.
Binnengekomen was het een gezellige drukte en ooooooooooooo wat was er veel. Dit keer had ik heel wijs van te voren een "boodschappenbriefje" gemaakt. Eerst dat maar eens bij elkaar zoeken. Maar ja, je komt dan toch nog het een en ander tegen. Nee, ik heb het niet allemaal gekocht hoor. Ik heb me netjes gedragen.

Ik heb nog wat scrapvellen van Maja Design gekocht en van die schattige doilies in de vorm van een hart. Ze hadden stempels van CC Desings en daar wilde ik er al een tijdje een van hebben maar ik wilde weten hoe groot ze waren dus dat kon ik nu mooi bekijken. Ze hadden net behoorlijk wat spullen binnengekregen en daar zat die schattige stempel van Forever Friends ook bij. Verder nog wat kleine bloemetjes en de nieuwe Magnolia Ink. De laatste hadden ze niet meer maar die wordt opgestuurd.


We hebben natuurlijk nog een rondje Putten gedaan en daarna op naar Harderwijk. Jammer genoeg was het dicht bewolkt en ik moet zeggen dat alles er dan meteen minder leuk uit ziet. Op een terrasje, uit de wind was het nog wel te doen, een heerlijke tosti gegeten. Op z'n Frans heet dat een Croque Madame, vanwege het gebakken eitje er op. Heerlijk!!!
Omdat het echt enorm begon te betrekken en er zelf regenspatten uit de lucht kwamen, hebben we besloten om maar eerder naar huis te gaan. We waren van plan uit eten te gaan op de Veluwe maar dat hebben we thuis gedaan. Naar de pizzeria, want dat is favoriet van het nog thuiswonend kind.
Daar heb ik geen foto van want mijn man en kind vonden het "stom" om van mijn voorgerecht, zandoestertjes, en hoofdgerecht, een kalfsrack, een foto te maken.


Ach, er komen nog meer gelegenheden om foto's te maken.
Marianne

School is Cool!!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit iets heb gekocht van Nikki Sivils maar deze papierlijn ziet er toch wel erg leuk uit. Vooral als je schoolgaande kinderen hebt. Voor de eerste schooldag bijvoorbeeld.


Het zijn leuke, frisse kleuren en die doen het altijd wel goed. Wel heel Amerikaans zijn natuurlijk weer de sterren die er bij zitten. Dat vind ik tenminste.


Er schijnen in totaal 5 nieuwe lijnen te komen, die ze ook allemaal in collection kits gaan verkopen. Er komen stempelsets die bij deze collecties passen. Deze gaan ze samen met Unity ontwikkelen.

Ik ben erg nieuwsgierig! Jij ook?
Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...