zaterdag 2 juli 2011

Kaartje met Maja Design papier

Met het papier van Maja Design, dat ik vorige week bij Gerda's Hobbyshop in Putten heb gekocht, heb ik dit kaartje gemaakt.

De indeling van de kaart heb ik nagemaakt van een kaart die ik ooit eens heb opgeslagen omdat ik hem zo leuk vond. Ik weet dus echt niet meer van welke site ik hem heb.


Het papier is dus van Maja Design, de stempel van CC design heb ik ingekleurd met Copic Markers, het lint is van Rayer. De bloemen, de fibers en het stukje ketting had ik nog liggen. De grote beige bloem is van Marianne Design, bloemenlint van de maand juni. De kleine bloemetjes had ik nog, net als het knoopje. De dolie heb ik ook bij Gerda's Hobbyshop gekocht.


Ik heb nog een paar kaartjes liggen die ik moet afmaken, ik hoop dat morgen te kunnen doen want vanaf maandag gaan we weer aan het werk.

Fijne zondag,
Marianne

Basic Grey niet naar Summer CHA maar wel een sneak peek

Basic Grey heeft besloten dit jaar niet naar de Summer CHA 2011 te gaan. Toch zijn ze nu gekomen met vier nieuwe lijnen die gaan uitkomen.


De papierlijnen Out of Print en Oxford liggen nu al in de winkel of komen er al snel aan. Nu heeft BG ook bekend gemaakt wat er nog meer gaat uitkomen. Onder de nieuwe lijnen ook een kerstlijn! Ik ben benieuwd!!
Nordic Holiday
Little Black Dress

Indie Bloom
Picadilly


Het ziet er allemaal weer heel fleurig uit, behalve Little Black Dress dan. Ik ben weer erg benieuwd wat BG ons weer allemaal gaat brengen.


Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...