zondag 22 april 2012

Sneak Peek Uitdaging April

De uitdaging van april is: Cardstock Only.

Ik had meteen al inkt, stempels en Glimmermist in mijn gedachten. Dat moet te zien zijn geweest op mijn gezicht want Corinne zei meteen: "Jij mag ook géén Glimmermist gebruiken"!!
In eerst instantie was ik teleurgesteld maar meteen kwam ik op een geweldig idee!! Wat dat is, kan ik natuurlijk nog niet vertellen maar hier heb je alvast een sneak peek.
Wat je aan kleur ziet is géén Glimmermist.

Wat is het wel??????????

Marianne

De Uitdaging van maart

Sinds vorige maand doet er nog een collega mee met de Uitdaging, Charlotte. Charlotte is een beginnende scrapper, dus we zijn "voorzichtig" begonnen.
Ik was aan de beurt om iets te verzinnen en ik had dus voor een sketch gekozen.
Ik had zelf al een sneak peek geplaatst en heb daar hele leuke reacties op gekregen!! Dit is wat ik er van gemaakt heb. Natuurlijk met foto's van Milo zodat zijn scrapalbum ook nog eens vol komt.
Ik moet zeggen, dat ik wel erg blij ben met het resultaat! Een heerlijk, toch wel lekker simpele, frisse, lay-out.
De resultaten van mijn collega's kun je zien op de pagina van de Uitdaging.

Marianne

Clean and Simple

Ik ben een beetje van de stempels inkleuren af. Dat heb ik werkelijk al een hele tijd niet gedaan. Het trekt gewoon even niet op dit moment.
Op dit moment ben ik van de eenvoudige kaartjes. Net zoals onderstaand kaartje voor een collega.
Het papier is van My Minds Eye, Miss Carline. De letters heb ik gestanst met een Quickutz Alphabet, Blossom.

Marianne

Update Milo

Zo, het is weer een behoorlijke tijd geleden dat ik iets geplaatst heb op het blog. Laten we dan eerst maar eens beginnen met een update van mijn kleinzoon Milo.
Milo kan los lopen!!! Was het eerst nog aan ten minste één vinger, nu loopt hij los!!
Afgelopen woensdagochtend was ik natuurlijk weer van de partij om hem te knuffelen en toen liet hij toch nog even zien wat hij kan!! En als hij eenmaal op gang is gekomen, gaat ie als een speer!! Ik kon hem dan ook niet zo goed bijhouden met mijn camera.
 
Opgelucht, dat hij het gehaald had, stortte hij zich in de armen van zijn papa om daarna even lekker tegen hem aan te leunen.
Is het niet een heeeeeeeeeeeeerlijk mannetje??!!

Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...