zondag 23 oktober 2011

Kerstkaartje

Zoals ik al eerder gezegd had, heb ik een paar kerstkaartjes gemaakt. Hier de volgende.
Ik heb een kerststempel van Don & Daisy gebruikt. Wat zijn dat ook weer een leuke stempeltjes!! De stempel heb ik ingekleurd met Copic Markers. De "gouden" gedeeltjes heb ik bewerkt met goud kleurige Stickles. Het randje heb ik bewerkt met Distress inkt.
Deze roosjes zijn van Marianne Design, ik had ze net gekocht en nog niet in de vakkendoos opgeborgen. De blaadjes zijn gemaakt van groen cardstock met een Creatable, ik dacht de LR0133. De randjes van de blaadjes heb ik weer bewerkt met Distress inkt. Het hartje heb ik uit designpapier gestanst met een stans van Bosskut, filagree heart. Na het stansen heb ik het hart met Versamark beinkt en bestrooid met transparante embospoeder. Het poeder verhit met de heattool zodat het hart een mooi glanzend laagje krijgt.
Het papier is van een papierblokje van het Kruidvat. Het lintje had ik nog en ik weet eerlijk gezegd niet waar ik het gekocht heb. Als ik ergens, in een winkel of op de markt, leuke lintjes zie breng ik ze mee. Kan nooit kwaad.
Nou, dit was kerstkaart nummer 5!!

Fijne zondag!
Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...