donderdag 28 februari 2013

Workshop Mixed Media Canvas

Vandaag heb ik tijdens het knutselen bij Bep het voorbeeld gemaakt voor de workshop Mixed Media Canvas. Het was weer ontzettend gezellig!!

 
Het is niet zo'n mooie foto want deze is met mijn mobiel gemaakt. Ik heb ook foto's gemaakt met mijn camera maar die moet ik eerst nog bewerken.
 
De workshop wordt gegeven in Uithoorn, mocht je in Alphen aan den Rijn wonen en deze workshop willen doen kun je natuurlijk meerijden. De workshop is van 10.00 tot 16.00 uur en kost €34.95, incl. alle materialen, excl. lunch en zal op een zaterdag gegeven worden.
 
Uiteraard is er de hele dag koffie, thee en water en zorg ik voor iets lekkers er bij.
 
Er is nog geen datum voor deze workshop. Zodra de datum vaststaat zal ik het zeker hier bekend maken.
 
Opgeven kan via mail aan scrappyfingers@gmail.com  
 
Het enige dat je zelf moet meebrengen voor deze workshop zijn wat basisgereedschappen zoals een schaar en een oude doek om je handen aan af te kunnen vegen.
 
Ik heb er zin in!!
 
Marianne

Ik was er een vergeten!!

Ik had al eerder een berichtje geplaatst over een aantal blogs die ik, bijna, dagelijks bezoek. Daar was ik er een bij vergeten. Donna Downey!! Stom! Want zij was de eerste bij wie ik de mixed media-technieken zag.

En hierbij de link: http://donnadowney.typepad.com/
 
Veel plezier en ga zeker vaak het blog bekijken!! Elke maandag en woensdag plaatst zij een filmpje waarbij ze laat zien wat ze doet en welke producten ze daarbij gebruikt. Echt de moeite waard!!
 
Nou, vandaag heb ik een knutseldag! Samen met twee knutselvriendinnen gaan we heerlijk freubelen en kletsen. Gezellig!! Ik heb er zin in!!
 
Jullie ook een fijne dag!
Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...