dinsdag 12 oktober 2010

25 gratis scrapping quotes

Bij Paper & Pictures kun je een gratis download krijgen van 25 Scrapbook Quotes!! Klik op de blauwe button hier naast en lees hoe je de download kunt ontvangen!! Ik heb ze al gedownload!! Errug leuk!!

Marianne

Middelburg-Brugge

Het afgelopen weekend zijn mijn man ik een weekend er tussenuit geweest. Wat hebben wij geboft met het weer!! Het was werkelijk stralend!
We kwamen al op tijd in Middelburg aan, waar we een hotel geboekt hadden. We waren allebei nog nooit in Middelburg geweest dus dat was een aangename verrassing. Middelburg is echt een mooie en leuke stad. Natuurlijk valt zo'n prachtig gebouw als het stadhuis op. En natuurlijk heb ik er ook foto's van gemaakt!!

Op zaterdag zijn we naar Brugge gereden. Echt prachtig wat je daar ziet. Aangekomen in het centrum was bovenstaand plaatje het eerste wat we zagen.
Overal zie je oude gebouwen of prachtig gerestaureerde gebouwen staan. Echt de moeite waard om eens te gaan bezoeken.
Een klein stukje uit het centrum staat het Begeinhof. Op zich niet veel bijzonders, van binnen, maar aan de buitenkant ziet het er prachtig uit!! En zo heerlijk rustig!!
De foto hier boven is aan de buitenkant van het Begeinhof gemaakt. Vanaf een bruggetje kon ik deze mooie foto maken.

Al met al een heerlijk weekend!

Marianne

A long, long time ago....

Woow!! Wat is het een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb! Shame on me! Nou, eigenlijk niet. Want ik ben van mening dat het wel allema...