zaterdag 24 juli 2010

Sneak peek Fancy Pants

Ik heb nog een sneakje van Fancy Pants. Ik moet zeggen dat ze ontzettend leuk zijn!! Ik heb nog wat ideetjes voor workshops van miniboekjes en ik zie mezelf wel één of meerdere van deze lijnen gebruiken!! Vooral de kerstlijn, Tradition, is favoriet!








Wat een mooie kleuren en wat een mooie prints!!! Ik hoop dat ze snel in de winkel liggen!!

Marianne

W.I.P.

Work in progress. Waar ben ik mee bezig?? Ik ben mijn bloemenworkshop aan het omgooien. Ten eerste zijn er de afgelopen drie jaar hele leuke, zelfgemaakte, bloemen bijgekomen. Verder moest ik nu de materialen van Hobby World gebruiken, en.......................... Nu niet de bloemen op een vel cardstock maar in een boekje!!! Daarom alvast een tipje van de sluier met, wat mij betreft, het pronkstuk van de workshop (tot nu toe).
Ik weet nog geen datum, dat zal ergens in oktober worden. Ik zal zeker de rest van de informatie hier plaatsen als ik alles weet. Ik moet zeggen dat het boekje wel erg leuk wordt, met al die bloemetjes er in!!

De volgende workshop ligt ook al klaar, in elk geval op papier!! Dus............... Niet alleen sneak peeks van de CHA maar ook van mij!!

Marianne

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...