zondag 5 april 2009

Paasfoto's

Van de groothandel BBG (CreaMotion en EK Succes) heb ik een pakketje binnengekregen met Paaspapier om een voorbeeld te maken voor de site (Hobby-world).
Omdat ik niet alleen kaartjes ervan wil maken ben ik, met mijn fototoestel, naar het tuincentrum getochen en heb daar foto's van Paasartikelen gemaakt. Met deze foto's wil ik een Paas-miniboekje maken om op de site te laten zien. Als ik deze week tijd heb zal ik ook nog naar een ander tuincentrum gaan voor nog meer foto's. Dat doe ik trouwens ook altijd met de Kerst. Je weet maar nooit of je er nog een foto van nodig hebt!

Hier in elk geval een paar foto's van zaterdag:





Als ik bij dat andere tuincentrum geweest ben zal ik ook laten zien wat ik geschoten heb.

Marianne

Het mooie weer???

Zou het aan het mooie weer liggen? Of omdat er een nieuw babytje is?? Misschien wel omdat ik de Cuttlebug opnieuw ontdekt heb?? Ik heb namenlijk opeens heel veel inspiratie!!

Wat vinden jullie van mijn nieuwste creatie??

En een detail van de kaart.


En er zit nog meer in het vat, zo te zeggen. Dat komt wel goed uit want er moeten ook nog voorbeeldkaarten gemaakt worden voor de demodag van 18 april bij Croptime.

Marianne

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...