vrijdag 22 maart 2013

Mini Mixed Media Canvas

Afgelopen zondag vierde mijn schoonmoeder haar verjaardag. Ik weet dat ze mijn zelfgemaakte kaartjes hartstikke leuk vindt maar ik wilde eens wat anders.

Een tijdje geleden had ik bij de Xenos kleine houten ezeltjes gekocht met een mini canvasje er bij. Hier heb ik nu een heel klein mixed media canvasje van gemaakt. Het canvasje is 5x5 cm.


Ik heb eerst een laagje gesso aangebracht en deze goed laten drogen. Normaal gesproken gebruik ik acrylverf maar nu eens glimmermist in diverse kleurtjes.


Daarna met een tekststempeltje (dank je wel Revlie) met zwarte inkt gestempeld.
 
Van verschillende papiertjes heb ik de bloempot en bloemen geknipt. Gewoon uit de hand dus het is niet allemaal recht of precies rond maar dat is juist zo leuk. Met medium van Golden heb ik de figuurtjes opgeplakt en inderdaad, de glimmermist verdwijnt niet in de kwast zoals bij andere mediums.
Daarna heb ik met randstempels en zwarte inkt wat meer diepte aangebracht. Met een witte pen heb ik wat accentjes getekend. De medium van Golden is mat (de volgende pot wordt glossy) dus ik heb met een transparante glimmermist een glimlaagje aangebracht.


Het was weer eens wat anders dan een 30x30 canvas.
 
Gelukkig vond ze hem hartstikke leuk!!
 
Fijne dag!
Marianne

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...