dinsdag 7 december 2010

Kerstlabel nummer 7 van tim Holtz en vreselijk nieuws

Ja, we zijn over de helft en meneer Tim Holtz heeft weer een prachtige kerstlabel gemaakt! Die kerstster!! Die ga ik echt vanavond nog maken!!! Eerlijk gezegd heb ik nog geen label gemaakt, maar dat komt omdat ik druk ben met de Stempelworkshop van aanstaande zaterdag bij Hobby World Croptime (er zijn nog plaatjes vrij) en met de volgende workshop, Ranger 1 (zo noem ik hem maar voorlopig)!!

Gisterenmiddag werd Alphen aan den Rijn, waar ik woon, opgeschikt door een heftige explosie in een flat waar wij voorheen gewoont hebben. Toen ik hoorde wat er gebeurd was ben ik meteen op internet gaan kijken wat er nou toch allemaal aan de hand was. Het was vreselijk wat ik zag en hoorde!! Een dode en vier gewonden!!


Gelukkig is de buurvrouw, waar ik altijd contact mee had, ongedeerd. Jammer genoeg is er toch een dode gevallen. Er is verder weinig over bekend maar dat zullen we in de loop van de dag wel horen.
De schade zal vreselijk groot zijn en ik hoop dat de bewoners weer snel in hun huis mogen om de boel op te ruimen en deze dag achter zich te kunnen laten.

Marianne

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...