donderdag 1 mei 2014

Bloemen Houden Van Mensen!!

Ik heb al een paar keer de workshop "Bloemen maken" gegeven. De eerste keer waren het een aantal zelf gemaakte bloemen op een vel cardstock om in een album te bewaren. 


Later kwamen de bloemen in een zelf gemaakt boekje. 


Voor deze workshop heb ik heel veel linkjes met idee├źn voor allerlei bloemen bewaard. Ik heb ze niet allemaal gebruikt want dan zouden we nog steeds bezig zijn geweest met het maken van de vele bloemen. 

Deze link wil ik graag met jullie delen. Op het blog van A Million Memories kun je zien hoe je heel eenvoudig met wat knoopjes een prachtige bloem kan maken. 

 
Het leuke is dat je deze bloemen kunt maken met materialen die je al in huis hebt en op die manier heel eenvoudig goed kan laten passen bij het werkstuk waar het voor bedoeld is. Je kiest zelf je materiaal en je kleur. Wat is er nou leuker dan zo'n prachtige zelf gemaakte bloem op je LO te kunnen plakken?? 


Bij deze LO heb ik gebruik gemaakt van een bloemenstempel. 


Vanaf september geef ik weer workshops en natuurlijk mag deze workshop dan niet ontbreken. Hou dit blog en mijn Facebookpagina in de gaten!! Vind deze pagina leuk en je bent als eerste op de hoogte van de workshop-agenda. 

Fijne dag!
Marianne

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...