Mijn Workshops

Uitgebreide informatie over de workshops en crops die ik geef kun je vinden op mijn workshopblog.
Je kunt je opgeven voor het workshopblog zodat je altijd mail ontvangt als er iets nieuws is op het blog.

Al mijn workshops zijn nu ook beschikbaar op aanvraag. Wil je met een groep, van ten minste vier personen ( binnen Alphen aan den Rijn), iets gezelligs en creatiefs gaan doen? Dan is één van mijn workshops natuurlijk heel geschikt. 
Je kunt je opgeven voor deze workshops via mail scrappyfingers@gmail.com. Zet in het onderwerp de naam van de workshop die je wilt gaan volgen.
Voor deze workshops is het nodig dat je alle basisgereedschappen zelf meebrengt:
Snijmat
Mesje
Schaar
Liniaal
Potlood
Snijapparaat
Soms zijn er voor een workshop specifieke gereedschappen nodig, dan krijg je dat ruim van te voren te horen.
Miniboekje Milo


De basis van dit miniboekje maken we van een kartonnen doos. Het is een eenvoudig boekje van ongeveer 10x10 cm. Je kunt er ongeveer 10 foto's in kwijt. Natuurlijk gebruiken we allerlei leuke frutsels om dit schattige boekje te versieren. We binden het boekje met lintjes.
De workshop kost € 39.50 ( incl. alle materialen en een eenvoudige lunch) en duurt van 10.00-16.30 uur.
Het getoonde boekje is een voorbeeld om een idee te krijgen van hoe het kan worden. Het op de foto gebruikte papier is al ouder, er zal tijdens de workshop dus ander papier gebruikt gaan worden. Wat?? Dat zal bekeken worden tegen de tijd dat de workshop gegeven gaat worden. 

Rangerworkshop

Er zijn op de markt ontzettend veel inkten e.d. uitgekomen van het merk Ranger. Maar wat kun je daar nu eigenlijk allemaal mee doen?
Dat wordt tijdens deze workshop uitgelegd. De verschillende produkten worden gebruikt en ik laat zien wat de effecten zijn van bijvoorbeeld water of embossingpoeder of inkt. We werken dit uit op verschillende tags die we achter de labels van de workshop Basis Stempelen doen zodat je een mooi geheel krijgt om thuis nog eens na te kijken en natuurlijk te gebruiken!!
De workshop kost € 39.95 (incl. alle materialen en een eenvoudige lunch) en duurt van 10.00-16.30 uur.

Basisworkshop Stempelen

Ik leg je uit wat voor soorten stempels er zijn, wat de verschillen zijn en wat je er mee kunt doen. Ik vertel je wat voor soorten inkt er zijn, waar ze geschikt voor zijn maar ook wat je er niet mee kunt doen. We gebruiken naast de stempels en de inkt ook embospoeder, chalk en perfect pearls. Iedereen heeft het wel eens in de winkel zien liggen maar hebben het niet gekocht omdat je niet weet wat je er mee kunt. Tijdens deze workshop laat ik het allemaal zien. De resultaten komen op een label die we bewaren aan een grote ring met leuke lintjes.
De workshop kost € 39,95 ( incl. alle materialen) en duurt van 10.00-16.30 uur.

Bloemenboekje


Tijdens deze workshop maken we 10 verschillende bloemen met verschillende soorten materialen en technieken.

We zien allemaal wel eens bloemen op een kaart of lay-out die we ontzettend mooi vinden. Deze prachtige bloemen kun je helemaal zelf maken!! Het boekje waar de bloemen in komen, maken we ook helemaal zelf!
Als klapstuk maken we ook de roos die Tim Holtz een paar jaar geleden op één van zijn kerstlabels heeft gemaakt. Lekker knoeien met inkt en glimmermist en dan zo'n mooi resultaat!
De workshop kost € 39.95 (incl. alle materialen) duurt van 10.00-16.30 uur.

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...