maandag 11 juli 2011

Ranger 2 workshop

De eerst volgende workshop die ik geef bij Hobby World Croptime in Hazerswoude aan de Rijneke Boulevard is de Ranger 2 workshop.
Naast allerlei inkten in geweldige kleuren heeft Ranger/ Tim Holtz ook andere geweldige produkten zoals de Alternations stansen en embosfolders. Deze gaan wij onder andere gebruiken tijdens de Ranger 2 workshop. Je maakt tijdens deze workshop bovenstaande canvas. Uiteraard in door jou gekozen kleuren maar wel met deze materialen. Zo gebruik je alle produkten ook eens op een andere manier.

Deze workshop geef ik op zaterdag 8 oktober. De kosten zijn € 39.95, incl. alle materialen, excl. lunch. De workshop begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Sorry Tim!!

Na de winter CHA had ik mezelf elke maand een stempelset van Tim Holtz beloofd. Als allereerste stempelset kocht ik de nieuwe set met de prachtige vlinders. Helemaal blij!!! De maand erna wist ik niet welke ik zou willen kopen, de rest vond ik niet zo ontzettend interessant. Dan maar wachten op de stempels die tijdens de Summer CHA 2011 gepresenteerd gaan worden.

Tim heeft al stempels op zijn blog gezet maar................................. ik vond er niets aan!!!


Totdat ik zijn nieuwe berichtje op zijn blog zag!!! Ik zou er best wel eens een paar heeeeeeeeeeeeeeeeeel erg leuk kunnen gaan vinden!! Zeker als ik zie wat er mee gemaakt kan worden!!!!


Ik ben zo benieuwd!!! Nog even afwachten maar.


Fijne avond,
Marianne

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...