zondag 19 juni 2011

Lekker bezig!!

Ja, ik ben vandaag lekker bezig!! Had ik zonet een blogcandy geplaatst van Marjan van de Wiel, nu vind ik een hele leuke van het Team van Nellie Snellen.Ik heb gisteren een van de nieuwste stempels gekocht want ik vond het zo'n schattig plaatje. Ging ik even kijken op het blog van het designteam, kom ik deze candy tegen. Dus................ klik hier om naar de site te gaan als je ook mee wilt doen!!


O ja, ik ben ook een kaartje met de stempel aan het maken. Ik heb alleen een probleem met de inkt (Memento). Deze komt niet als een strak lijntje op de stempel te liggen maar vormt allemaal kleine bolletjes waardoor de stempel op papier een stippellijntje heeft. Ik heb mijn vraag al op het blog van het team van Nellie Snellen gesteld maar als iemand van jullie weet hoe dit komt, dan hoor ik het graag.


Marianne

Blogcandy

Al surfend kwam ik op het blog van Marjan vd Wiel. Helemaal bovenaan staat een hartstikke leuke BLOGCANDY!! Dus............... Wie daar aan mee wil doen, klik hier en doe mee!

Marianne

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...