maandag 9 juli 2012

Crea-dip en CHA Summer 2012

Het is twee maanden geleden dat ik voor het laatst iets geplaatst heb op het blog. Dat zal niemand ontgaan zijn.
De reden? Een creatieve dip!! Ik ben ook al twee maanden niet in mijn hobbykamer geweest. Ik kijk naar binnen en loop langs. Ik kan me er niet toe zetten iets te gaan doen. Terwijl er toch de maandelijkse uitdaging was ( met Corinne en Charlotte).
We zijn wel heerlijk met vakantie geweest naar Kusadasi in Turkije. Wat een zalig weertje!! Elke dag zo'n 36 graden. Jaja! We hadden een hittegolf.

Terug van vakantie nog een ruime week thuis doorgebracht en daarna weer aan het werk waar, voor mijn afdeling, de vakanties begonnen. Dus weer hard er tegenaan!!

Hierdoor was ik bijna de CHA vergeten. Bijna!! Ik zag dat half juni de eerste sneak peeks al geplaatst waren. Nu ik nog want ik kan het niet maken hier geen sneak peeks te plaatsen en iedereen nieuwsgierig te maken.

De eerste sneak is van Echo Park. Echt een van mijn favorite papierlijnen.
Lekkere frisse kleuren en leuke printjes. Waarschijnlijk schrijf ik dat elke keer op heb blog, maar het is gewoon zo!! Natuurlijk ben ik weer blij met alle nieuwe kerstpapiertjes die komen gaan.

Ook een hele leuke papierlijn is Fancy Pants!
De laatste twee zijn mijn favoriet. Natuurlijk de kerstpapiertjes maar ook de heerlijk frisse kleuren van de Hopscotch lijn!!

Ik hoop de komende dagen nog meer sneaks te kunnen plaatsen. Blijf dus terugkomen om te kijken wat we allemaal kunnen verwachten!!

Fijne dag!
Marianne

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...