zondag 28 juli 2013

Aan de haak

Samen met mijn vriendin Sacha ben ik vorig jaar augustus naar een haakworkshop van EchtStudio geweest. Hartstikke gezellig. Ik ben toen begonnen aan een tas (die ik nog steeds in elkaar moet zetten).
Vorig jaar ben ik ook begonnen aan een tafelloper voor de tuintafel.
 
Na het maken van een stapel gehaakte bloemen, kwam ik er afgelopen woensdag achter dat dat niet gaat worden wat ik wil. Sacha en ik gingen naar de Haak-in van EchtStudio en ik zat echt te kijken naar de gehaakte bloemen alsof ze niet van mij waren. What was I thinking??!! De bloemen worden nu uit elkaar gehaald en ik maak er granny squares van. Ik heb nog geen foto's maar dat komt wel. Ik gebruik dezelfde kleuren haakkatoen als bij de bloemen. Gaat helemaal leuk worden.
 
Op internet kwam ik het blog van Pien tegen, Pienuts, en dat is wel een ontzettend gaaf blog!! Ik heb er al eens eerder over geschreven en nu wil ik wat hele leuke haakdingetjes laten zien.
 
Op het blog van Pien zul je heel veel foto's van projectjes van andere blogs met linkjes naar andere blogs vinden, maar ook filmpjes en foto's van eigen projectjes.
 
Ik heb een aantal leuke haakprojectjes gevonden die ik graag met jullie wil delen. Echt leuk!!
 
Wat dacht je van deze gepimpte poef?? Dat ziet er toch super vrolijk uit??!!

Deze cakepops blijven heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang goed ;-) Lang genieten dus.

Wat een ontzettend leuke tas!!

En ik kwam als eerste deze beurs tegen. Daarom ging ik eens verder zoeken. Leuk! Leuk! Leuk!

Ik denk dat iedere creatieveling wel iets kan vinden dat hij/zij leuk vindt.
 
Het is weer droog en het zonnetje schijnt. Laten we hopen dat dat vandaag zo blijft.
 
Fijne zondag!
Marianne

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...