maandag 19 september 2011

Workshop Witte Kerstengel

Onlangs verscheen het blad Crea@Home met een groot aantal kerstdecoraties Zijn zijn voornamelijk gemaakt met Powertexproducten.



Naast de tafelstukken, kerstballen en kerststallen, vind je ook een kerstengel. Deze witte engel is gemaakt op een lege (wijn) fles. Het hoofd van de engel is nieuw in de collectie hoofden van Powertex. Het hoofd is bekend onder de naam Marjani.









Op zaterdag 22 oktober is het mogelijk om in de workshopruimte van Hobby World Croptime deze engel te maken.
De workshop begint om 10.00 uur en zal rond 16.00 uur eindigen. Tussen de middag is er een korte pauze waarin je een, zelf meegebrachte, lunch kunt gebruiken. Koffie en thee worden door Hobby World verstrekt.



Voor het maken van de engel breng je zelf een lege (wijn) fles mee en een stuk dunne tricot stof. bijvoorbeeld een stukje tricot laken of t-shirt. Voor de overige materialen wordt gezorgd.



De kosten voor de workshop zijn € 52.50.
Opgeven voor deze workshop kan in de winkel of via mail aan:









Fijne avond,
Marianne

Leuke video

Onderstaand filmpje heb ik van de site van Bev Rochester. Voor mij een bekende techniek, met dank aan de workshop van Astrid van der Meij, maar misschien kennen jullie het nog niet.



Groetjes,
Marianne

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...