maandag 21 januari 2013

Showtime!!

Afgelopen zaterdag heb ik de workshop Basis Stempelen gegeven in Uithoorn. Tijdens de workshop heb ik de dames verteld dat al de door mij uitgelegde technieken ook te gebruiken zijn bij het scrapbooken.
Daarom wat voorbeelden. Deze voorbeelden zullen vast wel eens op het blog te zien zijn geweest maar nu geef ik wat uitleg er bij.

Hier heb ik structuurpasta gebruikt met een template (mal) van een stenen muur. De pasta heeft wel een paar dagen nodig om te drogen voordat je verder kunt. Ik heb papiertjes gesneden in de maat van de foto's en die neergelegd op de plek waar de foto's moesten komen. Daarna heb ik zelfgemaakte glimmermist gebruikt in de gewenste kleuren. De randen van de foto's heb ik bewerkt met een schuimkwast met zwarte acrylverf.
 
Op deze foto kun je goed de zandkorreltjes in de structuurpasta zien. De LO (layout) is helaas nog niet helemaal af (sorry Ans) dus ik kan hem nog niet laten zien.
 
Voor deze LO heb ik ook weer twee witte cardstockvellen genomen. Ik heb allerlei ponsen en stanzen (ook van collega's die scrapbooken) gebruikt en veel verschillende soorten sneeuwsterren uitgestanst. Die heb ik her en der op het papier gelegd en met Glimmermist van Tattered Angels bespoten. Na het drogen heb ik alle diecuts weggehaald en met diverse stempels in diverse kleuren blauw sneeuwsterren gestempeld.
 
De foto's heb ik met een glimmende witte acrylverf van Ranger bewerkt voor het sneeuweffect.Ik heb ook scrappapierresten gebruikt. De kleuren Glimmermist en stempelinkt heb ik daar bij aangepast. Zo wordt het een mooi geheel.
 
Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze uitleg!
 
Fijne dag!
Marianne
 
 

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...