maandag 23 juli 2018

Stempelworkshop

Zaterdag 1 augustus geef ik weer een stempelworkshop.


Tijdens deze workshop laat ik de diverse soorten stempels zien maar ook de diverse soorten inkten. Ik laat zien wat je er allemaal mee kunt doen maar ook wat je er niet mee kunt doen. Naast de bestaande soorten stempels zullen we ook zelf een stempeltje maken.
Er zijn diverse soorten inkten maar we gaan ook werken met embospoeders, Perfect Pearls, alcoholinkt en diverse techniekjes.
Alles komt op grote labels ( met een duidelijke beschrijving) die we aan het einde van de dag aan een ring hangen en versieren met net zoveel lintjes als je wil.
Je gaat dus naar huis met een leuk naslagwerkje zodat je thuis ook met je spullen aan de slag kunt gaan. Uiteraard laat ik ook zien hoe je de diverse stempels, inkten en technieken kunt gebruiken in je Scrap lay-out of je Project Life kaartjes.
De workshop begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De prijs is €39.95, incl. alle benodigde materialen, koffie/thee met wat lekkers en de lunch.

Het labelboekje gaat er iets anders uit zien dan op de foto omdat ik de workshop aanpas met hedendaagse producten en techniekjes.

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...