zondag 27 februari 2011

Workshop Copic Markers met Nicole Verkooijen

Wat zouden jullie vinden van een Copic Markers workshop van Nicole Verkooijen? Ik wil gaan proberen een workshop te organiseren met Nicole. Dat lijkt me helemaal geweldig. Ik moet alleen voldoende deelnemers hebben.
Wie van jullie zou ook een workshop van Nicole willen volgen? Ik weet nog geen datum en ook nog geen prijs. Ik wil proberen ten minste 10 personen bij elkaar te krijgen voor deze workshop. Meer mag natuurlijk ook maar niet meer dan 15 personen. Ze geeft workshops voor beginners en voor gevorderden. Dat wil ik dus ook graag weten. Welke workshop je zou willen volgen.

Dus.......................... willen jullie mij mailen als jullie interesse hebben in zo'n workshop. Ik gok dat de prijs niet hoger dan 40 euro gaat worden.

Wil je ook meedoen? Mail dan naar mdeleuw@hetnet.nl en zet daar meteen in of je de beginnersworkshop of de workshop voor gevorderden zou willen volgen.

Ik hoop op heel veel reacties want dan kan ik Nicole mailen dat ze mag komen. De workshop zal gegeven gaan worden, als het door gaat, bij Hobby World Croptime aan de Rijneke Boulevard.

Marianne

Milo

Morgen is Milo al weer drie weken!! Wat gaat de tijd toch snel! Vorige week heb ik heerlijk met hem zitten knuffelen. Liggen vind hij helemaal niet leuk maar lekker rechtop vind hij heerlijk. Natuurlijk met de nodige steun in de rug en bij zijn hoofdje.
Toen ik deze foto liet zien aan een collega, vroeg ze of Milo flaporen had. Nee natuurlijk niet!!! Je ziet mijn vingers achter zijn hoofdje. Ik begrijp haar wel hoor. Ik vind het er ook op lijken. Hahaha!!

Ik hoop dinsdagmiddag weer langs te kunnen gaan want ik heb hem de hele week al niet kunnen zien. Snik, snik!!

Marianne

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...