donderdag 28 juli 2022

Creative Flow

 De laatste tijd komt er werkelijk niets uit mijn handen. Dat heeft meerdere redenen. 

- Het is veeeeeeeeeel te warm op zolder. Gelukkig wordt het nu wat minder dus af en toe naar boven om toch wat te doen.

- Ik heb een paar mooie boeken op mijn E-reader staan die zorgen dat ik ze wil uitlezen, als ik er eenmaal in begonnen ben.

- Ik heb gewoon de puf, de inspiratie niet.

Daarom ben ik begonnen aan het maken van Color Swatches in een zelf gemaakt Art Journal. Dat Art Journal ligt al jaren en jaren te verstoffen. Ik heb het zelf gemaakt van een oud sprookjesboek dat ik bij de Kringloopwinkel gekocht heb. Dat heb ik in  het vorige bericht laten zien.

Eerst ben ik begonnen met het maken van swatches van een waterverf doos die ik ooit kocht bij Alie Express en gisteravond heb ik swatches gemaakt van Woodies van Stabilo.

 

Achterop de doos zag ik dat je de Woodies ook goed kunt gebruiken op een donkere ondergrond, dus vanmorgen een pagina met zwarte gesso bewerkt. Misschien dat ik vanavond even tijd heb om het uit te proberen.

Misschien dat het maken van Color Swatches van allerlei kleur mediums die ik heb, en ik heb er genoeg, zorgen dat ik weer zin heb om te gaan creĆ«ren. 

Ik hou jullie op de hoogte!

Fijne dag!




WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...