maandag 11 mei 2009

Zoveel bloemen

Kennen jullie dat ook?? Je hebt ontzettend veel bloemen om je LO's en je kaarten te versieren maar eigenlijk gebruik je het bijna niet. Tja, bij mij liggen bloemen die ik echt nog nooit gebruikt heb op mijn werkstukken. Daarom heb ik eens een kaart gemaakt zonder stempel maar met een grote bloem die maar lag te wachten om gebruikt te worden.


Ik moet toegeven dat ik het resultaat niet eens zo verkeerd vindt!! Dat moet ik vaker doen!!

Marianne

Demodag Croptime

Voor de demodag van Croptime in april had ik een aantal voorbeeldkaarten gemaakt maar nog niet op mijn blog gezet. Tijdens de demodag liet ik zien hoe je met de Olba bloementang hele fijne bloemenaccentjes kunt maken op je kaart. Ook liet ik zien dat je meer kunt met de Cuttlebug en hoe je stempels kunt inkleuren met Derwent potloden.




Op de onderste kaart heb ik Frills van Cuttlebug onder elkaar gebruikt in plaats van alleen aan de rand. Zo kun je hele aparte figuren maken.

Marianne

Kaartenschets mei

Op de site van Hobby-World heb ik de nieuwe kaartenschets in het forum geplaatst. Neem eens een kijkje en misschien zie ik jouw kaart wel terug in het forum. Dat zou wel erg leuk zijn!

Ik hoop morgen een mooi voorbeeld te kunnen maken. Ben ik heeeeeeeeeeeeeerlijk een extra dagje vrij!!

Marianne

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...