donderdag 14 april 2011

Hij is zooooooooooo leuk!!!

Ik heb al een hele tijd niets verteld over mijn geweldige kleinzoon, Milo. Tja, ik wilde jullie niet vervelen met al die trotse oma-verhalen. Het is tenslotte een hobby-blog!!


Maar hier dan de laatste foto van Milo. Pas 9 weken en dan kan hij dit al!!!

Ik ben zoooooooooooo ontzettend trots op dit mannetje, dit wondertje. Aanstaande maandagochtend komt hij even bij mij thuis omdat zijn mama iets zonder hem moet doen. Meneertje schreeuwt namenlijk de hele boel bij elkaar als hij even geen aandacht krijgt. Kom maar op hoor!! Kan ik de hele tijd met hem knuffelen!!


Marianne

Workshop Copic Markers

Zaterdag 14 maart komt Nicole Verkooijen naar de Rijneke Boulevard om een workshop Copic Markers te geven bij Hobby World. Zij gaat tijdens deze workshop alles uitleggen over de Copic Markers, hoe je stempels inkleurt en hoe je schaduw krijgt. Natuurlijk kleur je ook een stempelafdrukje in. Ook krijg je uitleg over het werken met de Air Brush.
De workshop begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur, het kan een half uurtje uitlopen. De kosten voor de workshop zijn €27.50, incl. een eenvoudige lunch.

Voor deze workshop moet je zelf een snijmat en je Copic Markers meebrengen.

Klanten die zich hebben opgegeven voor deze workshop en deze ook hebben betaald, krijgen 10% kassakorting bij aankoop van Copic Markers en je kunt sparen op je klantenkaart. Je spaart €1.00 op je klantenkaart bij elke €10.00 aan besteding.
Opgeven kan in de winkel maar ook via mail aan workshops-hobbyworld@croptime.net.

Marianne

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...