maandag 27 juni 2011

Geniet van elk moment

En dat doen we zeker op dit moment!! We hebben natuurlijk vakantie en gelukkig is het weer omgeslagen. Als het even meezit hebben we deze week in elk geval het zonnetje. Echt tropische temperaturen, zoals gisteren en waarschijnlijk vandaag, hoeft voor mij niet echt. Als het maar droog is met een zonnetje.
Toen ik van de week mijn werktafel ging opruimen, het moest echt want er was geen ruimte meer om te werken, vond ik ook een papierpad van My Minds Eye, Lime Twist. Wat een leuke, vrolijke kleurtjes.

Daar heb ik dit kaartje dus mee gemaakt. De bloemen heb ik bij Hobby World Croptime gekocht en de stempel had ik nog liggen. Ik zou niet weten van welk merk het is.


Ik wens jullie allemaal weer een hele fijne dag!


Marianne

Sneak peek DCWV

Die Cuts With a Vieuw heeft altijd papier dat net even anders is dan andere lijnen. Veel embossen, veel glitters. Voor sommige projecten ontzettend geschikt. Zelf vind ik het minder geschikt voor LO's maar gebruik ik het liever voor een miniboekje of voor mijn nieuwe workshop "Receptenbox".
Nu ook weer hebben ze paperstacks ontwikkeld met geweldige kleuren, Collage Musings en All About Me.


Ik denk dat ik pas echt kan zeggen welke ik leuk vind als ik ze in het echt zie omdat er natuurlijk weer glitter e.d. in verwerkt is.


DCWV heeft diverse sites waar je ze kunt bewonderen. Kijk hiervoor aan de rechterkant van hun blog.


Marianne

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...