woensdag 8 december 2010

Kerstlabel nummer 8

We zijn al weer toe aan kerstlabel nummer 8!! Tim Holtz doet ontzettend z'n best. Toch moet ik zeggen dat ik ze echt niet allemaal zo ontzettend geweldig vind als de labels van vorig jaar. Aan de andere kant is het wel leuk om weer wat nieuwe technieken te leren.
Ook wel handig omdat ik volgend jaar twee workshops ga geven bij Hobby World Croptime met hoofdzakelijk Rangerprodukten. Voorlopig noemen we ze Ranger 1 en 2. Tijdens de eerste workshop ga ik vertellen wat je allemaal met allerlei Rangerprodukten kunt doen. Tijdens de tweede workshop gaan we verschillende dingen maken met Rangerprodukten en verwerken op een canvas. Heeeeeeeeeeeeeeeel erg leuk!!
Aanstaande zaterdag geef ik de basisworkshop Stempelen. Hiervoor zijn nog wat plekjes vrij. De cursisten die zaterdag deze workshop volgen krijgen 5 euro korting als zij zich opgeven voor een van de Rangerworkshops. Klanten die zaterdag langskomen en zich opgeven voor een van de Rangerworkshops (en meteen afrekenen) krijgen ook 5 euro korting op deze workshops. Hartstikke leuk dus!!!!
Ik ben de laatste dingen aan het maken voor de Ranger 1 workshop. Al zeg ik het zelf, hij wordt weer hartstikke leuk!! Morgen ben ik de hele dag bij Hobby World om de workshop van zaterdag voor te bereiden en dan maak ik meteen een gedeelte van de Ranger 2 workshop.
Marianne

De Prima Product Pick van december (PPP)

Elke maand kiest Prima Marketing een aantal produkten uit die perfekt passen bij de tijd van het jaar. Dit keer zijn dat, uiteraard, produkten die heel goed passen bij je kerst-lo of je kerstkaarten. Kijk maar eens naar die prachtige rode en groene kleuren! Het zijn dan niet alleen "kerstdingen" in deze kleuren maar bijvoorbeeld ook letters, bloemen en vlinders!! Je kunt ze hier beter bekijken. Gewoon prachtig, al die embellishments die bij elkaar horen!!
Marianne

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...