dinsdag 11 oktober 2011

Kaartje met maskeren

Een tijdje geleden heb ik een kaartje gemaakt met twee verschillende stempels.Eerst heb ik met een figuurschaar een wolkenmotief geknipt. Daarna heb ik de magnolia gestempeld en nog een keer op een kladblaadje. Deze heb ik uitgeknipt en met verwijderbaar plakband op de magnolia geplakt die ik zou gaan inkleuren.

Met het uitgeknipte wolkenmotief en distress inkt heb ik de wolken gemaakt op de achtergrond. Daarna heb ik de bloemen gestempeld.

Als je de opgeplakte magnolia weghaald zul je zien dat de wolken en de bloemen ook echt achter de magnolia te zien zijn. Ik heb alles ingekleurd met Copic Markers.

Alle randjes van het papier heb ik geinkt, dat vind ik er altijd net even iets beter uit zien.


Ik vond het wel zo leuk om te doen dat ik er een workshop van ga maken bij Hobby World Croptime. Dat zal dan volgend jaar worden want dit jaar staan er nog stempelworkshops op het programma.


Een fijne avond,

Marianne

Stempelafdrukjes

Er komen weer hartstikke leuke nieuwe stempels van Magnolia uit (ik heb er al een paar in pre-order besteld) maar om ze allemaal aan te schaffen wordt wel heel erg prijzig! Ook de nieuwe Don & Daisy stempels van Marianne Design zijn te leuk om te weerstaan. Ik heb al aardig wat stempels, daarom leek het me handig om afdrukjes te ruilen. Dus.................Wie wil er stempelafdrukjes met mij ruilen? Ik stempel op Perfect Colouring Paper (de oranje versie) met zwarte Memento inkt. Mocht je afdrukjes willen met zwarte Stazon, dan kan dat ook.


Mail naar scrappyfingers@gmail.com zodat we kunnen uitwisselen welke stempels we hebben. We doen "gewoon" één tegen één afdrukje ruilen, dat lijkt mij het allermakkelijkst.


Ik ben benieuwd wie er mee doet.


Marianne

O ja, als het goed is, zijn er wat Smash-produkten onderweg. Zodra ik het heb ontvangen zal ik het zeker laten zien!!

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...