zondag 6 november 2011

Opbergen van foams

Gisteren gaf ik de Basisworkshop Stempelen bij Hobby World Croptime. Tijdens deze workshop vroeg een van de cursisten hoe je omgaat met de foampjes van de blending tool. Moet je steeds de foam uitwassen zodat je ze kunt hergebruiken? Distress inkt is tenslotte wateroplosbaar??!
Ik heb ze toen verteld dat ik de foam bewaar in een grote plastic zak, maar dat wordt best wel vies, en wat ik op een beurs had gezien.
Ik kwam bij de stand van Scrapdelight en Michelle had CD-doosjes met daarin de foam opgeborgen. Hartstikke handig!!
Als surfend kwam ik op haar blog en zag de opruimtip weer en besloot meteen de tip ook op mijn eigen blog te plaatsen.
Hierbij dus de tips om je foam op te bergen. Echt heel handig!! Als ik even tijd heb ga ik zeker mijn foam in de CD-hoesjes opbergen!

Fijne avond,
Marianne

Nieuw blog Hobby World

Hobby World Croptime (Rijneke Boulevard Hazerswoude) is één van drie hobbywinkels in Nederland. Er zit nog een hobbywinkel in Almere en in Venlo.

Een tijdje geleden was opeens het blog van HWC niet meer te lezen en is er besloten een nieuw blog te beginnen maar nu een algemeen blog voor alle HW-winkels.
Op dit blog kun je over alles lezen wat er zoal in de winkels te beleven is. Neem dus ook eens een kijkje op dit blog.
Je zult er alles lezen over de akties in de winkels, de themadagen maar ook over de workshops die in gegeven worden. Dus zeker de moeite waard als jij van diverse hobby's houdt.
Want dat is zo leuk aan de Hobby World-winkels. Ze zijn er niet alleen voor de kaartenmakers of scrappers maar ook voor heel veel andere hobby's!! Je kijkt je ogen uit!!!

Fijne dag verder!!
Marianne

P.S.: gisteren zat Bep weer "heerlijk" te knuffelen met een schattig hondje. Ik kon het niet laten maar moest echt even haar foto "verpesten". Sorry Bep!!

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...