dinsdag 20 maart 2012

Miniboekje Tatjana

Gisteravond heb ik de stoute schoenen aangetrokken en m'n fototoestel gereset. De foto's waren zo ontzettend grof van korrel!! Volgens mij zijn de foto's nu weer hartstikke mooi!!

Ik heb voor mijn schoonmoeder een miniboekje gemaakt met foto's van haar achterkleinkind. Tatjana!!
Als basis heb ik kraftcardstock gebruikt in plaats van het karton. Het cardstock is veel dunner zodat ze het boekje in haar tas kan doen om mee te nemen en lekker op te scheppen!!

Hieronder de foto's van het boekje.
 
Ook nu heb ik het boekje weer heel basic gehouden maar wel met lieve kleine accentjes.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit boekje vinden.

Fijne avond!
Marianne


Miniboekje Milo

Onze kleinzoon, Milo, werd 7 februari 1 jaar. Dat moest natuurlijk gevierd worden met een miniboekje. Mijn schoondochter heeft elke maand op de 7e een foto van Milo gemaakt en de meeste van deze foto's heb ik gebruikt voor dit miniboekje. Omdat ik zelf ook veel foto's van Milo heb, heb ik daar ook foto's van gebruikt natuurlijk!!
Hieronder zie je de foto's die ik heb gemaakt van het boekje. Mijn excuses voor de slechte kwaliteit van de foto's. Ik kom er maar niet achter wat er aan de hand is met mijn toestel.
De basis van het boekje is een kartonnen doos. Verder heb ik het allemaal super basic gehouden.


Het is zo ontzettend leuk om dat hulpeloze mannetje te zien veranderen in een ondeugende dreumes. Hij is echt mijn kleine boeffie!!!

Fijne dag!
Marianne

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...