zaterdag 14 mei 2016

Spring Fling Workshop Scrapdelight

Ik heb me opgegeven voor de workshop Spring Fling van Scrapdelight. De start was gisteren, met een uitleg van de bedoeling van deze workshop door de dames die deze workshop geven.

Je kiest een woord, een thema, dat de rode draad wordt voor de workshop.

Naast een aantal opdrachtjes krijg je ook diverse tips en voorbeelden. 

Mijn woord/ thema wordt denk ik "frisse start". Na ruim 11 jaar een lange lijst met allerlei vage klachten te hebben opgebouwd, denken we nu te weten waar het aan ligt: Vitamine B12. Daar wordt nu aan gewerkt. Dus.............. alle klachten moeten de komende tijd gaan verdwijnen en zullen mij hopelijk niet meer beperken in allerlei dagelijkse dingen. Genoeg daar over!!

Vandaar dus de "frisse start". 

Er is een prachtige kit samengesteld die je ook kunt aanschaffen bij de online workshop.

Naast deze kit gebruik ik ook de Document Life Stories ( DLS) kit en de add-on.

Om het allemaal in te doen heb ik een 6x8 inch album gekocht van Echo Park uit de My Storybook collectie.

Heel spannend allemaal!!

Ik wil beginnen met foto's maken tijdens het laatste weekend voor onze vakantie. We gaan dan met vrienden een heerlijk weekend weg. Mijn vriendin en ik waren vorig jaar 25 jaar vriendin dat we met z'n vieren wilden vieren met een gezellig weekend weg. Vorig jaar kon ons geplande weekend niet doorgaan vanwege mijn plotselinge ziekenhuisopname. 

Nu hebben we opnieuw een weekend geplant en gaan we daar heerlijk van genieten. 

Naast alle bovenstaande spullen zal ik de komende week nog stempels e.d. uitzoeken om ook te gebruiken tijdens deze online workshop. Als ik alles bij elkaar gezocht heb, zal ik dat uiteraard ook hier laten zien. 

Ik wens jullie een heel fijn weekend én fijne Pinksterdagen!

groetjes,
Marianne

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...