woensdag 16 november 2011

Een datum voor je agenda!!

Zaterdag 21 januari, ja ik weet dat het nog ver weg is, wordt er een leuke dag georganiseerd bij Hobbyworld Croptime en bij Hobbyworld Venlo.
Op deze dag zullen de dames en heren die workshops geven in deze winkels hun workshop voor het komende half jaar promoten.
Je kunt dan zien wat voor workshops er gegeven worden en natuurlijk meteen ook door wie. Je kunt de uiteindelijke projecten van dichtbij bekijken en je krijgt natuurlijk uitleg over de inhoud van de workshop.
Ik ben er die dag natuurlijk ook met mijn workshops:
 Bloemenboekje

  Basis Workshop Stempelen

 Ranger 1

Ranger 2
Dan ligt er nog op mijn werktafel te sudderen:
-Receptenbox. Tijdens deze workshop maken we een prachtige receptenbox met tabbladen om al je favoriete recepten in te bewaren. Ik wil voor deze workshop eigenlijk 10 cursisten hebben die die dag ook allemaal een recept meebrengen zodat je al meteen een leuk begin hebt.
-Miniboekje. Een klein, eenvoudig miniboekje om wat kleine fototjes van een leuk dagje uit in te kunnen bewaren.
-Tim Holtz-labels. Nou, die spreken eigenlijk voor zich.

Dus, zet in je agenda: 21 januari Workshoppromotiedag (lekker scrabble woord) bij Hobbyworld. Je gaat er op mijn blog vast nog meer van horen!!

Fijne dag!
Marianne

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...