woensdag 14 maart 2012

Gouwe Ouwe

Van mijn tante, Marja, kreeg ik commentaar op het feit dat ik al een maand niets op mijn blog gezet had. Ik moet bekennen dat ik niet echt de puf er voor had. Druk op het werk, somber weer buiten. Tja, daar wordt ik ook somber van. Om haar tegemoet te komen zet ik er maar een paar gouwe ouwe op.

Van papieren zakdoekjes en kaarsvet heb ik deze schattige roosjes gemaakt die ook later weer in leuke potjes gezet heb. Deze heb ik verkocht op een kleine braderie een aantal jaar geleden.

Ik was stoen helemaal weg van de servettentechniek. Bij de kringloopwinkel had ik voor een paar kwartjes hele leuke potten op de kop getikt en die beplakt met servetten. Een fleurige plant er in en een leuk labeltje er aan en het perfekte geschenk is klaar!!

Hier nog een voorbeeld van de servettentechniek op een pot van de kringloop met een plantje er in.

Servetten kun je natuurlijk ook heel goed op hout plakken en als je het werkstukje goed aflakt heb je een schattig schilderijtje om op je balkon aan de muur te hangen.

Dit is een wat groter paneel. Dit keer niet met servetten maar met speciaal papier, van Franciens Katten, om te gebruiken met servettenlijm Ik heb heel wat van dit soort schilderijtjes verkocht.

Nou, ik hoop dat mijn tante weer blij is met me!!

Fijne avond!
Marianne

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...