dinsdag 13 september 2011

Scrapdelight Extra

Hoewel ik heel veel bij Hobby World Croptime aan de Rijneke Boulevard te vinden ben (het is zo lekker dichtbij), is Scrapdelight toch ook wel één van mijn favoriete winkels.
Regelmatig geven zij de "Scrapdelight Extra" uit. Een hartstikke leuk online-magazine dat zeker de moeite waard is om eens te bekijken.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Marianne

Smashbookvoorbeeld

Jammer genoeg hebben ze de Smashbooks bij Hobby World Croptime nog niet binnengekregen. Dat weerhoudt mij er niet van om mooie dingen op te zoeken.


Bovenstaand plaatje vond ik op de site van Prima Marketing. Dit geeft echt de kleuren van mijn woonkamer weer. Het mosterdgele mag je dan alleen vervangen door een mooie kleur groen. Dit is dus typisch zo'n plaatje dat ik in mijn Smashbook zou plakken.


Kijk trouwens even verder rond op dit linkje, niet alleen een mooi plaatje met prachtige materialen in geweldige kleuren maar ook een hele leuke sketch van een LO en uitwerkingen van het designteam van Prima Marketing en veel andere leuke ideeeen. Zeker de moeite waard.


Fijne dag!!
Marianne

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...