woensdag 28 juli 2010

Daar ben ik weer!!

Ik kan het gewoon niet laten. Als ik iets leuks zie moet ik het jullie vertellen. Op het blog van Tim Holtz kun je al foto's zien van de beurs. De aankleding van zijn stand is dan ook typisch Tim Holtz!!!
En natuurlijk, zoals bij elke beurs, hangen de dames aan zijn lippen!!
Ach, je kunt mij ook bij hem vinden hoor, als ik hem op een beurs zie!! Ik durf hem alleen niet op de foto te vragen!! STOM!!!

Marianne

Sneak Peeks van Prima Marketing

Ook PM heeft allerlei nieuwe lijnen en embellishments die de komende tijd gaan uitkomen. En wat voor nieuwe embellishments!!!! Prachtig!!! Wil je nog meer zien van PM?? Ja, er is nog veel meer!! Klik dan hier voor de site en hier voor het blog.







Hieronder vind je foto's van het event zelf.



De ingang van deze beurs en je kunt zien hoe het er uit ziet als iedereen nog aan het werk is.
Die Prima spullen zul je vast in mijn hobbykamer kunnen vinden, zodra ze zijn uitgekomen. Wat een juweeltjes!! Het zijn gelukkig niet allemaal mierzoete kleuren want dat gaat wel vervelen op een gegeven moment. Ik hoop dat Hobby World Croptime dit ook gaat verkopen. Misschien kan ik wel een lief, cute, miniboekje maken voor een workshop! Help het mij hopen!!

Marianne

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...