zondag 23 september 2012

Een droom!!

In januari komt Donna Downey workshops geven bij Creabest in Ommen.
Januari Donna Downey will come for some classes at Creabes in Ommen.

Dat zou nog eens leuk zijn!! De projecten die zij maakt vind ik echt heeeeeeeeeeeel erg leuk!!
Having a class from Donna Downey would be awsome! I think the projects she make are great!!
Nu heeft het blog van Panpastel een blogcandy. Je kunt de workshop Panpastel, gegeven door Donna Downey, winnen!!
Niet geschoten is altijd mis! Dus...................... aan alle voorwaarden voldaan en nu maar hopen. Ach, er zullen genoeg mensen meedoen dus de kans van winnen zal wel zeer klein zijn.
At the blog of Panpastel there is a blogcandy. You can win the workshop Panpastel from Donna Downey!!
Nothing ventured nothing gained! So ...................... all conditions are met and now we hope. Oh, there will be enough people participate so the chances of winning will be very small.

Fijne zondag verder!
Marianne

Basisworkshop Stempelen 22-09-2012

Gisteren heb ik, sinds lange tijd, weer een workshop gegeven. Helaas waren er maar twee cursisten maar het was ontzettend gezellig en de dames waren super enthousiast.

Ik kan het niet laten, ook al waren het er maar twee, om zo'n gezellig tasje klaar te maken met alle benodigde materialen voor de workshop. Ik vind het zo gezellig staan!!

De cursisten waren moeder Maaike en dochter Mariska.

Als snel waren ze heel geconcentreerd aan het werk. Techniek na techniek rolde uit hun handen. Heel leuk om te zien dat er zo enthousiast mee gewerkt werd.
Ik vind zelf de workshops altijd erg leuk omdat je iedereen met van alles kan laten werken. Inkten, stempels, Glimmermist, embospoeder, Glimmerglaze, gesso, chalk, enz. De cursisten kunnen dan zelf uitvinden wat ze leuk vinden of wat echt niets voor hun is. Zo zit je niet met allerlei spullen waar je nooit iets mee doet.Uiteindelijk zijn de dames met een leuk naslagwerkje naar huis gegaan. Ze zijn nog enthousiaster geworden en vast van plan allerlei techniekjes zelf thuis toe te passen.De opvolger van deze workshop is de Ranger workshop.
Volgend jaar worden de workshops weer gegeven bij Pipoos in Hazerswoude Rijndijk aan de Rijneke Boulevard. Deze workshops en ook andere kun je op dit blog vinden.

Fijne zondag en misschien tot ziens bij een van deze workshops!
Marianne

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...