woensdag 21 juli 2010

Update Ranger en Tim Holtz

Ik zag net nog een prachtige sneak peek van Tim Holtz!! Deze komen bovenaan mijn wishlist!!



Marianne

Ranger en Tim Holtz sneak

Er zijn bepaalde dingen die ik echt heel vaak gebruik zoals mijn Distress inkten en mijn Non-Stick Craft sheet. Ranger en Tim Holtz hebben ook een aantal nieuwe hebbedingetjes voor de CHA.

Tim Holtz






Ranger:





Dat zijn weer leuke dingen om tijdens workshops te gebruiken. Tags, Trading Cards (ATC's) en wat dacht je van de Craft Sheet op de rol???!!! De kastjes van Tim Holtz zijn gewoon hebbedingetjes om cute te maken en de sneeuwkristallen stempels onweerstaanbaar!!

Als er een merk is waarvan jij een sneak peek wil zien, hoor ik dat graag. Reageer hieronder en ik zal kijken of ik er sneaks van kan vinden. Ik ga in elk geval sneaks plaatsen van de merken die ik zelf heel leuk vind.

Marianne

5000ste bezoeker!!!

Hoeraaaaaa!!! Vanmorgen kreeg ik een mail, met een print screen, van Angelique omdat zij de 5000ste bezoeker is van mijn blog. Ik stuur haar natuurlijk het kaartenmaakpakketje op en zij heeft beloofd een foto te mailen van een kaart die zij ermee gemaakt heeft. Angelique heeft een blog maar er helaas nog niets mee gedaan. Je kunt hier haar blog vinden. Er staat nog niets op maar ik zal zeker regelmatig gaan kijken naar haar creaties.
Op naar de volgende mijlpaal. Wat zullen we doen?? Ik denk er nog even over na.
Marianne

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...