zondag 23 januari 2011

Candy Aquamarkers


Oo, ik ben nogal actief op het blog vandaag. Hahaha!! Al surfend kwam ik weer een leuke candy tegen. Nu op het blog van Aqua Markers. Lees goed wat je moet doen om in aanmerking voor deze candy te komen.

Marianne

CHA winter 2011 komt steeds dichterbij

Jaja!! De CHA komt inderdaad steeds dichterbij!! Nog een paar dagen en dan is het zo ver! Dan kan ik misschien live foto's van nieuwe produkten laten zien. Nu moeten we het nog even doen met de plaatjes die de bedrijven vrijgeven.

Tim Holtz heeft een nieuw produkt met grandioze kleuren, uiteraard matchen ze met de huidige kleuren inkt e.d. Het lijkt mij een soort dabber met inkt. Ik ben erg nieuwsgierig naar de demofilmpjes van dit produkt.



Fancy Pants heeft een aantal nieuwe dingen op het blog staan. Waaronder deze papierlijn, helemaal mijn kleurtjes!! Heel leuk blog trouwens met hele leuke voorbeelden.

Wat hebben we nog meer??

Scribble Scrabble: Naomi & Jubilee
Core'dinations is goed bezig met cardstock voor Tim Holtz, Fancy Pants, Jenni Bowlin en Basic Grey
7 Gypsies: Lille
American Crafts: diversen, scroll naar beneden
Unity Stamps: Bella Blvd stamps
Bella Blvd: Mr Boy en Cardstock Stickers
Teresa Collins: Notations
Bo Bunny: Double Dot Designs
Cosmo Cricket: Diverse lijnen
Crate Paper: Emma's Shoppe (mooi) & Toy Box
Crate Paper: Portrait Collection (heel mooi voor miniboekjes) & Neighborhood Collection
Glitz Design: Afternoon Muse, Laced with Grace, Love Games
Jillibean Soup: Heel veel diversen, dus scrollen maar!!
Maya Road: Dagelijks nieuwe sneaks!!
My Little Shoebox: Ook dagelijks nieuwe sneaks!!
Prima Marketing: Heeeeeeeeeel veel nieuwe spullen!!
Memory Works: Hele leuke papierlijnen!!
GCD Studio's: Animal Crackers for Girls

Dat was het weer voor vandaag. Morgen ben ik heerlijk vrij, ik hoop te kunnen knutselen maar er moeten natuurlijk ook andere dingen gedaan worden.

Fijne zondag!
Marianne

Valentijnsswap Candy

Ik had al eerder een berichtje geplaatst over de Valentijnsswap die Lisette organiseert via haar Swapblog. Hartstikke leuk!!
Nu heeft ze ook een candy voor de swappers die meedoen. Dat is natuurlijk een uitdaging om mee te doen! Het is echt supercute, dus wie wil niet meedoen??!! Nou, ik wel hoor!! Dus............
Allemaal deze link volgen en je opgeven voor deze hartstikke leuke swap! Zet de candy op je blog, dan doe je mee met de verloting!

Marianne

WOYWW

Wat ligt er vandaag op mijn werktafel? Niets.... Afgelopen maandag ben ik bezig geweest met het overzetten van mijn foto's van een 6x8 a...