donderdag 21 augustus 2008

Een dagje helpen bij CroptimeVandaag ga ik, samen met Astrid van het design team, Bep een dagje helpen bij Croptime. Astrid en ik vinden het heerlijk om af en toe een dagje samen te kletsen en scrappen en combineren dat met helpen in de winkel van Bep. Bep heeft wat lay-outs die ze graag wil afmaken en wat dingen te doen voor de nieuwe uitgave van de Franstalige Scrapfun (Scrap pour tous) zodat hulp van harte welkom is. Ook komen er wat spullen binnen vandaag en die moeten natuurlijk zo snel mogelijk de winkel in. We hoeven ons niet te vervelen. Ik hoop toch nog een beetje tijd over te hebben voor het afmaken van het voorbeeld voor de verjaardagskalender workshop van november én voor het afmaken van het voorbeeld voor de workshop "Giftbox with cards". Daar kun je bovenaan dit bericht een klein sneakpeakje van zien.
Mocht ik het verjaardagskalendertje af hebben dan komen de foto's natuurlijk ook zo snel mogelijk hier op het blog te staan.


Marianne

Geen opmerkingen:

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...